rapid-home-1.jpg
Weer een stapje vooruit!
Up 14 Mei 2020

Weer een stapje vooruit!

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Wat was het een feest om de jongste jeugd en junioren weer te zien hockeyen op ons complex. Hockeyplezier voor de leden is ons belangrijkste doel. Dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Dit laat zien dat wij als Rapid een enorme veerkracht hebben om ons door deze tijd heen te slaan.

 

Gelukkig mogen we ook de senioren weer verwelkomen op ons complex. Uiteraard onder strikte voorwaarden. Het clubhuis en de kleedkamers blijven gesloten. Vanuit de Gemeente Gorinchem is ons opgelegd dat het complex uiterlijk om 21.30 uur gesloten is.

 

Het Hockeyhuis heeft een uitbreiding gerealiseerd op het tijdelijke schema van de jongste jeugd en junioren. Er is nu ruimte voor alle senioren en ook de keepersschool kan weer starten. Dit aangepaste schema gaat maandag 18 mei in. We respecteren de feestdagen wat betekent dat het complex gesloten is op 21 mei (Hemelvaartsdag) en op 1 juni (2e Pinksterdag). Het complex blijft gesloten in de weekenden. Wedstrijden (ook onderling) zijn verboden. Na de training verlaten wij direct het complex.

 

We willen jullie op het hart drukken de aanwijzingen van Laurens en toezichthouders op te volgen. Het meenemen van eigen (kratjes) drank is verboden. Wanneer wij dit zien moeten wij jullie helaas vragen het terrein direct te verlaten.

 

Laten we met elkaar nog een paar mooie hockeyweken realiseren tot de zomervakantie.

 

Sportieve groet,

 

Bestuur en Hockeyhuis GHC Rapid


Opstart schema trainingen Senioren en Keepersschool