rapid-home-1.jpg
Kledingnieuws
Sp 28 Mei 2020

Kledingnieuws

Nieuws afbeelding

Zoals we al eerder hebben gemeld verloopt na dit seizoen het 4-jarige contract met de huidige kledingleverancier en sponsors. De tijd gaat snel!

De sponsorcommissie heeft meerdere sponsors bereid gevonden om weer 4 jaar kledingsponsor te worden. De nieuwe kledingsponsors voor alle teams zijn Damen, Capital Value, Volvo en Plus Elbert van den Doel. Rabobank wordt hoofd shirtsponsor voor de nieuwe uit en thuis shirts voor alle teams inclusief Heren en Dames 1.

Op basis van de ervaringen van de afgelopen jaren heeft het bestuur ook direct gekeken naar een uniform uittenue. Rapid heeft geen eenduidige uitstraling bij de verschillende clubs waar wij geacht worden met een andere kleur shirt te spelen. In sommige teams worden deze shirts in veel verschillende kleuren door ouders of sponsors betaald maar dat is niet voor alle teams het geval. Daarom hebben wij de sponsorcommissie gevraagd naar een totaalpakket op zoek te gaan zodat Rapid een uniforme uitstraling heeft bij alle wedstrijden. 

Vanaf de start van het nieuwe seizoen is het nieuwe kledingpakket beschikbaar. Dankzij de shirtsponsors is het pakket aantrekkelijk geprijsd. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het contract met de leverancier en worden de puntjes op de i gezet wat betreft opmaak van het shirt. Wanneer er weer nieuws over het kledingpakket dan melden wij ons.