rapid-home-1.jpg
Rapid Rollers Seizoen 2020/2021
Ra 3 Juni 2020

Rapid Rollers Seizoen 2020/2021

Nieuws afbeelding

Voor de Rolstoelhockey competitie is voor het seizoen 2020/2021 door de KNHB het volgende bekend gemaakt:

 

Aangezien binnen sporten pas mogelijk vanaf 1 september is incl. wedstrijden (mogelijk zonder publiek) zijn er twee scenario's uitgewerkt t.a.v. start competitie. 

 

Scenario A

De Rolstoelhockey competitie wordt gestart vanaf 31 oktober 2020. Op 15 september wordt er een definitieve beslissing gemaakt of de competitie daadwerkelijk kan gaan starten. Bij deze beslissing probeert de KNHB rekening te houden dat verenigingen een sporthal kunnen annuleren zonder kosten. Vaak is nl. regel dat je vier weken van te voren de sporthal kan annuleren zonder kosten. 

 

Scenario B

Mocht scenario A niet haalbaar zijn dan gaat de KNHB over op scenario B. Dan start de Rolstoelhockey competitie in januari 2021. De beslissing of in januari 2021 gestart kan worden zal genomen worden op 1 december 2020. 

Bij deze beslissing probeert de KNHB rekening te houden dat verenigingen een sporthal kunnen annuleren zonder kosten. Vaak is nl. regel dat je vier weken van te voren de sporthal kan annuleren zonder kosten. 

 

Daarnaast blijft de KNHB de ontwikkelingen rondom Corona de komende tijd in de gaten houden. Hoe een competitie dag eruit gaat zien daar is op dit moment nog weinig van te zeggen. KNHB kiest er daarom ook voor om de voorbereidingen voor het protocol competitie dag later concreet te maken. KNHB probeert de verenigingen hierover tzt inlichten.