rapid-home-1.jpg
Hockeyhuis update! Training tijdens laatste 3 weken van het seizoen
Ho 24 Juni 2020

Hockeyhuis update! Training tijdens laatste 3 weken van het seizoen

Nieuws afbeelding

Graag informeren we je over de laatste 3 weken van het seizoen.


Vanaf maandag 29 juni tot en met vrijdag 17 juli gaan we 3 weken trainen met de nieuwe teams zoals deze zijn samengesteld voor het seizoen 2020-2021. De teamindeling zal zondagavond 28 juni om 19.00 uur via de website van Rapid bekend gemaakt worden.


Vanaf maandag 29 juni is het volgende trainingsschema van kracht:


Senioren:

H1, D1, DJ1 en D3 trainen in de nieuwe teamsamenstelling

H3, H2 en D2 trainen met hun eigen team

HVA, HVB, DVA en DVB trainen met hun eigen team

De Trimmers trainen met hun eigen groep


Junioren:

Alle teams in de A, B, C en D-lijn trainen in de nieuwe teamsamenstelling

Voor alle 1e teams is de training verplicht. Door de training krijgt de nieuwe trainer/coach een goed beeld van zijn of haar nieuwe selectie.

Voor alle breedte-teams is er ook een training georganiseerd. We willen de nieuwe breedte-teams echter de vrijheid geven om zelf te bepalen of ze nog 3 weken willen trainen. Als het team de eerste week niet komt, dan gaan we er vanuit dat de training in de 2e en 3e week kan vervallen.


Jongste Jeugd:

Voor de teams in de E, F, Benjamins en Funkey is er na 26 juni geen training meer. 

We willen de jongste jeugd de ruimte geven om met het mooie weer ook andere leuke dingen te doen.

Als de teams toch nog een keer willen hockeyen, dan is dit mogelijk tijdens de BBQ die ieder team op Rapid kan organiseren. We zullen zorgen dat er materialen klaar liggen.


In bijgaand PDF document vind je het trainingschema voor de laatste 3 weken. Hierin zie je wanneer je nieuwe team traint. We vragen ieders flexibiliteit en medewerking om dit allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen. Hidde en Jette zijn coördinator tijdens de training van de junioren.


De basisregels van het corona-protocol blijven van kracht. Dus voor en na de training goed je handen wassen. Het is voor ouders nog niet toegestaan om op het complex te komen. Complex is vanaf 22 uur gesloten!


Veel plezier en alvast een hele mooie zomervakantie.


Sportieve groet van het Hockeyhuis


PS: Let op ivm technische problemen kan het zijn dat trainingen met je nieuwe team niet op de Rapid app worden getoond. Log hiervoor in via de website naar TeamLISA of ga naar de pagina trainingsschema

Bijlage