rapid-home-1.jpg
Teamindelingen Seizoen 2020 – 2021
Ho 28 Juni 2020

Teamindelingen Seizoen 2020 – 2021

Nieuws afbeelding

HockeyHuis update – Teamindelingen Seizoen 2020-2021

Het HockeyHuis is de afgelopen weken druk bezig geweest met de teamindelingen voor het komende seizoen. De link naar de nieuwe teamindelingen vind je onderaan dit bericht. 


Het behoeft geen toelichting dat het voor Rapid, net als voor alle andere sportclubs, moeilijker was om onder deze bijzondere omstandigheden de teamindelingen te maken. Om te komen tot de nieuwe teams zijn we zeer zorgvuldig te werk gegaan met de informatie die voorhanden was. We vertrouwen op ieders realisme en kijken vooral uit naar een hockeyseizoen onder meer normale omstandigheden!


Hoe komen we tot teamindelingen voor de jeugd?

Om ieder jeugdlid op zijn of haar beste plek terecht te laten komen, maken we gebruik van de informatie die we krijgen van trainers en coaches. Na de eerste helft van afgelopen seizoen hebben zij TIPS-beoordelingsformulieren ingevuld van alle jeugdspelers. Deze beoordelingen zijn de basis geweest voor de teamindeling. Daarnaast is aanvullende informatie ingewonnen bij trainers en coaches. Wanneer we dit nodig achtten hebben we afgelopen weken ook spelers laten schouwen.


Vragen?
We snappen dat je vragen kunt hebben over jouw eigen indeling. Die vragen willen we ook graag beantwoorden. We houden op dinsdag 30 juni en woensdag 1 juli een vragenspreekuur op afspraak. Tijdens dit spreekuur staan wij jou als speler/speelster graag te woord om jouw vraag te beantwoorden. Mocht je langs willen komen dan verzoeken wij je dit vooraf te melden samen met je vraag. Daarna ontvang je van ons een bevestiging met een tijdstip waarop we je kunnen ontvangen. Aanmelden doe je via:
Jongste Jeugd: [email protected]

Jongenslijn:     [email protected]
Meisjeslijn:      [email protected]

Senioren:         [email protected]


Voor de duidelijkheid, we behandelen dus geen vragen per mail of telefoon.


We wensen iedereen voor straks een mooi seizoen met veel hockeyplezier! Dit laatste lukt vooral als we er samen, leden, jeugdleden en ouders, de schouders onder zetten. Vraag je allemaal af welke kleine of grote positieve bijdrage je extra kunt leveren komend seizoen.


Nieuwe teamindelingen 2020-2021 (klik op de link voor het gewenste overzicht) :

Jongste Jeugd

Junioren Jongens

Junioren Meisjes

Senioren


Met sportieve groet,

Het HockeyHuis