rapid-home-1.jpg
De nieuwe shirts zijn besteld!
Va 29 Juni 2020

De nieuwe shirts zijn besteld!

Nieuws afbeelding

In de afgelopen maanden hebben wij jullie op de hoogte gehouden over de komst van het nieuwe kledingpakket. Het contract is getekend en de shirts zijn besteld.

Naked en teamshop.nl
Het huidige contract verloopt eind juni en de sponsorcommissie heeft de afgelopen maanden gezorgd voor nieuwe sponsorcontracten voor de komende 4 jaar inclusief een nieuwe leverancier van de kleding. We krijgen kleding van het merk Naked en het wordt geleverd door teamshop.nl. Deze nieuwe winkel is gevestigd in de Arkelstraat 19 te Gorinchem en heeft ook een ruim online assortiment.

Volledig pakket voor een uniforme uitstraling
Het kledingpakket bestaat uit een nieuw Rapid shirt, broekje/rokje en sokken aangevuld met een uit/trainingsshirt en sokken. Dankzij de sponsorcontracten van Rabobank, Damen, Plus, Capital Value, Volvo Vos, Teamshop.nl en Naked kunnen wij het volledige kledingpakket aanbieden voor scherpe prijzen. Het is verplicht om het nieuwe Rapid tenue te dragen. Omdat we uniformiteit willen uitstralen is het niet meer toegestaan dat teams hun eigen uitshirt kiezen. Trainingspakken etc. kunnen tegen zeer scherpe prijzen worden besteld bij teamshop.nl. Zij kunnen snel leveren inclusief opdruk en zijn op de hoogte van het gebruik van het Rapid logo op andere kleding en materialen.

Prijzen

Juniorpakket (vanaf F tot en met A jeugd inclusief Jong Dames 1, Dames 1 en Heren 1) = 75 euro

Seniorpakket (Dames 2 en 3, Heren 2 en 3, veteranen teams en trainingsleden) = 85 euro

Gedurende de looptijd van het kledingcontract krijgen leden die vanuit de Benjamins naar F jeugd gaan het pakket tegen dezelfde voorwaarden. Dit geldt ook voor nieuwe leden die lid worden van Rapid (vanaf F-leeftijd). Ieder lid kan eenmalig gebruik maken van deze pakketprijs. Vervolgens kunnen leden de verschillende onderdelen los kopen bij teamshop.nl.

Start of Season
Het streven is om het nieuwe kledingpakket te verkopen tijdens Start of Season op 29 augustus. Er zijn geen zomerfeesten in Gorinchem dus we starten rond 16.00 uur en eindigen rond 21.00 uur. Een gezellige middag op de club met de nieuwe kleding, testcentrum voor sticks en andere materialen.