rapid-home-1.jpg
Geslaagd voor het clubscheidsrechter - examen
Ar 15 Juli 2020

Geslaagd voor het clubscheidsrechter - examen

Nieuws afbeelding

Op 14 juli 2020 hebben de jongens en meiden van MB1, JC1, JB1 en een aantal herexamenkandidaten het examen afgelegd voor clubscheidsrechter.


90% van de kandidaten is geslaagd en daar zijn we als club en als arbitragecommissie heel blij mee! Het afgelopen seizoen hebben we 56 nieuwe clubscheidsrechters erbij gekregen! Top!


We willen iedereen die zich ingezet heeft heel erg bedanken. Speciale dank gaat uit naar de ouders en coaches die kun kinderen / teamleden gemotiveerd hebben aan dit examen mee te doen en natuurlijk de junioren die het examen hebben gedaan.


We willen ook de cursisten bedanken die het net niet gehaald hebben. Laat je niet ontmoedigen! We willen je graag voor het volgende examen in het nieuwe seizoen uitnodigen.


Vanuit de arbitragecommissie zijn we van plan om, naar behoefte, in het nieuwe seizoen cursusavonden te organiseren en begeleiding te geven tijdens de eerste wedstrijden. We hebben een opleidingsplan mogen ontvangen van een andere hockeyclub wat we graag willen gaan inzetten als basis voor het opleidingsplan binnen Rapid. Ook zullen we natuurlijk nieuwe examens plannen zodat we zo snel als mogelijk het scheidsrechterskorps kunnen aanvullen.  


We zullen jullie in het nieuwe seizoen op de hoogte houden van de arbitrageontwikkelingen.


Nogmaals felicitaties, dank en hartelijke groeten van de Arbitragecommissie