rapid-home-1.jpg
Het nieuwe seizoen staat voor de deur!
Va 6 Augustus 2020

Het nieuwe seizoen staat voor de deur!

Nieuws afbeelding

Rapid is tot 10 augustus nog gesloten maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het nieuwe seizoen.


Het hockeyhuis legt de laatste hand aan het trainingsschema. De materialencommissie heeft de keepers- en trainingsspullen nagekeken en er worden nieuwe bestellingen gedaan. De groencommissie houdt het groen op Rapid bij.


De kledingcommissie is blij jullie te kunnen mededelen dat het er echt naar uitziet dat we op 29 augustus de nieuwe kleding voor alle teams kunnen verkopen tijdens Start of Season. Teamshop.nl is die dag aanwezig met verschillende hockeyartikelen. In deze mail zie je de voorbeelden van de nieuwe kleding. Op de achterkant van de shirts staan de sponsoren Plus en Teamshop.nl. Op de mouwen Damen en Capital Value. Op het broekje en rokje staat Volvo. Rabobank staat op de voorkant. (in de bijlage is een preview van het keepersshirt te zien!)

 


Met de komst van Teamshop.nl bestaat nu ook de mogelijkheid om tegen scherpe en eenduidige prijzen teamkleding te bestellen https://www.teamshop.nl/clubshops/hockey-clubshop/rapid/, Op dit moment staan er slechts enkele artikelen maar het geeft een goed beeld over de prijzen en de levertijden. De komende weken wordt het online assortiment uitgebreid.


Voor nu wensen wij jullie nog een fijne zomer toe.


Sportieve groet,

Bestuur GHC Rapid