rapid-home-1.jpg
Nieuwe Rapid Tenue is onderweg en vanaf volgende week te koop!
Ra 19 Augustus 2020

Nieuwe Rapid Tenue is onderweg en vanaf volgende week te koop!

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Het nieuwe Rapid tenue is onderweg vanuit Ierland en is vanaf volgende week woensdag te koop.

 

Vanaf 26 augustus is het kledingpakket met het nieuwe Rapid shirt, uitshirt, 2 paar sokken en het broekje of rokje voor 75 euro per pakket te koop.

 

Alle teams krijgen een keepersshirt aangeboden van Rapid.  Dit  is mede mogelijk gemaakt door Stigterstaal. De keepersshirts worden net als de keepersspullen ingeleverd aan het einde van het seizoen.

 

Om de drukte een beetje te spreiden worden de pakketten vanaf woensdag iedere avond tussen 17:00 en 21:00 uur verkocht in het clubhuis van Rapid. Er kan alleen met pin worden betaald.

 

Tijdens de start of season op 29 augustus staat teamshop met een eigen stand op het complex om ook andere hockeyattributen te kunnen kopen. Teams kunnen dan ook kijken naar de verschillende Naked teamtenues die beschikbaar zijn via teamshop.nl. Naked is de nieuwe kledingleverancier van Rapid voor de komende 4 seizoenen.

 

We zijn er enorm trots op dat het gelukt is om alles op tijd binnen te hebben in deze tijden. Hulde aan Krino en de sponsorcommissie.

 

We wensen jullie veel plezier in de nieuwe tenues. Alle leden (ook de senioren en veteranen!) lopen er straks weer fris en netjes bij.

 

Sportieve groet,

Bestuur en Sponsorcommissie GHC Rapid