rapid-home-1.jpg
KNHB Richtlijnen (Corona Update 2)
Up 21 Augustus 2020

KNHB Richtlijnen (Corona Update 2)

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

In aanvulling op de vorige corona update, zie bijgaand het laatste nieuws ;

 

Inmiddels heeft de KNHB ook haar richtlijnen over het spelen van (competitie)wedstrijden en het coronavirus gegeven, lees hier de link. De pagina van de KNHB wordt tot en met vrijdag 21 augustus geupdate en de informatie wordt continu uitgebreid en geactualiseerd. Rapid zal deze richtlijnen grotendeels volgen. 

 

Wij weten ook niet exact hoe alles gaat lopen en kunnen ook niet overal antwoord op geven, maar willen jullie vragen je gezonde verstand te gebruiken. Alleen dan kunnen we blijven hockeyen.

 

Voor nu heeft het bestuur besloten het complex open te stellen voor publiek. Hier geldt dat er een maximum is van 250 personen waarbij we nog iets kunnen opschalen doordat veld 3 apart ligt. Bij dit alles geldt gewoon 1,5 meter afstand houden.

 

Rondom de dug-outs (beide kanten 7 meter) geldt een verbod om te staan voor publiek. Dit wordt duidelijk aangegeven. Op die manier wordt het niet nog drukker voor spelers en dus moeilijker om afstand te houden.

 

We weten dat het op zondag een stuk rustiger is op Rapid maar dan is de leeftijd een stuk hoger en zijn de risico’s groter. We sluiten uiterlijk om 18.00 uur het complex op zondag.

 

We rekenen op jullie medewerking.

 

Sportieve groet,

 

 

Bestuur GHC Rapid