rapid-home-1.jpg
Hockeyhuis update : Start van het seizoen
Ho 26 Augustus 2020

Hockeyhuis update : Start van het seizoen

Nieuws afbeelding

Na een seizoen dat onverwacht door Corona onderbroken werd zijn we klaar voor een nieuw en hopelijk normaal seizoen. Achter de schermen hebben we de hele zomer hard doorgewerkt aan de voorbereidingen.


Seizoen 2020-2021


In het nieuwe seizoen gaan we aan de slag met het verder verbeteren van de trainingen. En we hebben genoeg te doen. Zo willen we het programma voor de Benjamins/Funkys nieuw leven inblazen, inclusief het betrekken van ouders op het veld. Daarnaast gaat De Ridder Hockey de C, D en E jeugd begeleiden voor de technische training. Ook gaan we aan de slag om onze trainers te begeleiden om betere training te geven. In het nieuwe seizoen gaan we hiervoor 4 veldcoördinatoren aanstellen. 


Start of Season


Op zaterdag 29 augustus organiseren we Start of Season. Namens het bestuur en hockeyhuis nodigen we leden en ouders uit om die dag op Rapid aanwezig te zijn voor de opening van het seizoen. Het programma voor Start of Season wordt op de website gepubliceerd.


Samen werken


Afgelopen jaar hebben we gezien hoe Corona het seizoen beïnvloed heeft. Door samen te werken hebben we Rapid levendig gehouden. Ook in het nieuwe seizoen is samenwerking belangrijk. Samenwerking in het team, in de lijn en binnen de hele vereniging. Graag vragen we jullie aandacht voor bijgevoegde flyer.


We hebben er weer ongelooflijk veel zin in om er samen met jullie een fantastisch jaar van te maken.


Sportieve groet van het hockeyhuis

Bijlage