rapid-home-1.jpg
Gedragsregels corona voor spelers en begeleiders (KNHB)
Up 9 September 2020

Gedragsregels corona voor spelers en begeleiders (KNHB)

Nieuws afbeelding

Gedragsregels voor spelers en begeleiders

Ontzettend veel vrijwilligers op de verenigingen hebben heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we klaar zijn voor de competitie. Nu is het aan ons allemaal, hockeyers, ouders, begeleiders, scheidsrechters, vrijwilligers en fans om er gezamenlijk voor te zorgen dat we kunnen blijven hockeyen. Op de site van de KNHB zijn de gedragsregels en afspraken op een rijtje gezet. Volg ze op en wijs anderen waar nodig er ook vriendelijk op. Zo kunnen we samen blijven sporten in deze bijzondere tijd.


> Naar gedragsregels


Aanvullende bepalingen Bondsreglement
De KNHB streeft ernaar om gedurende het seizoen 2020-2021 een volledig competitieprogramma af te werken. Om een goed competitieverloop te kunnen waarborgen en in te springen op actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft het bondsbestuur besloten ter aanvulling op het actuele bondsreglement een set aanvullende bepalingen vast te stellen. Deze aanvullende bepalingen treden vanaf heden in werking en gelden tot nader order.


> Naar aanvullende bepalingen


Veelgestelde vragen

De lijst met veelgestelde vragen op de site van de KNHB wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vragen en bestaande vragen worden aangepast, waaronder veel vragen over het spelen van de competitie en het volgen van opleidingen. Blijf op de hoogte en check de lijst met veelgestelde vragen regelmatig!
> Lees meer