rapid-home-1.jpg
SOS trainingsmaterialen!
Ma 19 September 2020

SOS trainingsmaterialen!

Nieuws afbeelding

Beste Rapidleden, 


Hierbij een SOS bericht m.b.t. de hoeveelheid trainingsballen in de containers op de velden. 


Een aantal weken geleden nog hebben we in iedere container op de velden 1,2 en 3 het aantal van 120 stuks gemerkte ballen en pionnen gestopt. De hoeveelheid ballen in de containers is de afgelopen dagen, weken door verdwijningen/wegnemingen momenteel dusdanig laag (tot nihil...!). 


Ieder team heeft aan het begin van dit seizoen vanuit de club ook een ballentas gekregen met daarin o.a. een setje hockeyballen (20 stuks bij elftallen en 8 stuks Jongste Jeugd teams) te gebruiken bij het inspelen voor de wedstrijden. Normaliter is het dus helemaal niet nodig (en bovendien ongehoord) dat teams/individuen ballen wegnemen uit de trainingscontainers. Vanuit de Materialen Commissie is de hoeveelheid voorradige hockeyballen voor de rest van het seizoen nog maar heel erg beperkt. 


Aan ieder dus de oproep om het teveel aan hockeyballen terug te brengen en in te leveren bij de bar. We kunnen er de trainingscontainers weer mee aanvullen zodat er met een normale hoeveelheid ballen getraind kan worden door ieder team. 


Bedankt voor jullie medewerking. 

de Materialen Commissie