rapid-home-1.jpg
Hockey bij Rapid, hoe doen we dat?
Ho 5 Oktober 2020

Hockey bij Rapid, hoe doen we dat?

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders,

 

Het hockeyhuis organiseert hockey bij Rapid. Dat doen we in goede tijden en ook in de huidige tijd waarin we rekening moeten houden met Corona.

 

Het organiseren van plezier en prestatie op en rondom de velden kunnen we niet alleen. Daar hebben we ieders hulp voor nodig, want samen zijn we Rapid. Het hockeyhuis verbindt en organiseert om het samen voor elkaar te krijgen.

 

Verbinden begint met een transparante manier van werken en communiceren. Daarna kunnen we gaan organiseren.

 

Het hockeyhuis heeft tijd en energie gestoken in het helder beschrijven van hoe we werken en welke afspraken we met elkaar willen maken. Met trots presenteer ik het boekje "Hockey bij Rapid, hoe doen we dat?”.

 

Met dit boekje doen we een poging om op een heldere en eerlijke manier uit te leggen hoe we samen met jullie hockey bij Rapid willen organiseren. Onderaan dit bericht het boekje, het boekje is ook te vinden op onze website: https://rapidmills.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=hockeyhuis

 

Ik hoop dat we hiermee laten zien dat we op een doordachte, transparante, consequente en dus eerlijke manier te werk gaan. En dat doen we voor jullie!

 

Als jullie vragen hebben, dan horen we dat heel graag.

 

Met sportieve groet namens het hockeyhuis,

 

Stef de Bont