rapid-home-1.jpg
Hockey komende weekenden voor junioren
Ju 30 Oktober 2020

Hockey komende weekenden voor junioren

Nieuws afbeelding

Beste Rapid hockeyers,

 

Aanstaande zaterdag hebben we voor alle junioren teams een oefenwedstrijd ingepland, zo kunnen we in ieder geval een beetje in wedstrijdvorm blijven. We hopen dan ook dat jullie er allemaal bij zijn. 

Let wel; Graag de richtlijnen COVID-19 blijven volgen, dus zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar als je naast het veld bent.

 

De planning voor de komende weekenden tot aan de formele stop van de veldcompetitie ziet er als volgt uit:

 

7-8 november

Vanuit het Hockeyhuis zullen we in het weekend van 7 en 8 november géén activiteiten plannen. Het staat jullie vrij om op de zaterdag in overleg met het wedstrijdsecretariaat ([email protected]) zelf onderlinge wedstrijden in te plannen. Jullie zullen dan wel zelf voor scheidsrechters moeten zorgen en het clubhuis blijft helaas nog steeds dicht.

 

14 november

Op zaterdag 14 november organiseren we een alternatief programma voor de jeugd. Dit zal vooral gericht zijn op fun en plezier op Rapid en dus geen onderlinge wedstrijden.

 

21-22 november

Vanuit het Hockeyhuis zullen we in het weekend van 21 en 22 november géén activiteiten plannen. Het staat jullie vrij om op de zaterdag in overleg met het wedstrijdsecretariaat ([email protected]) zelf onderlinge wedstrijden in te plannen. Jullie zullen dan wel zelf voor scheidsrechters moeten zorgen en het clubhuis blijft helaas nog steeds dicht.

 

28 november

Op zaterdag 28 november gaan we met een feestelijk tintje nog een leuke invulling voor de jeugd organiseren.

 

Dus houd de app en mail in de gaten voor de programma’s op 14 en 28 november, we zullen hoogstwaarschijnlijk de activiteiten moeten spreiden over de dag in verband met de hoeveelheid jeugdleden.

 

Veel plezier zaterdag,

 

Het Hockeyhuis