rapid-home-1.jpg
Kleding Seniorenteams
Ra 30 Oktober 2020

Kleding Seniorenteams

Nieuws afbeelding

Beste leden van de seniorenteams,


Allereerst hopen wij dat jullie in goede gezondheid verkeren. We vinden het jammer dat wij elkaar nu niet kunnen ontmoeten op en langs de velden en aan de bar.


Zoals we eerder hebben gemeld in de verschillende communicatie kanalen van Rapid hebben wij, met ingang van het nieuwe seizoen, nieuwe kleding. Uiteraard wel het vertrouwde groen – witte streepje maar verder ook een uit/trainingsshirt, rokje/broekje en 2 paar sokken. Dit alles hebben wij aan alle leden (jeugd en senioren) kunnen aanbieden voor 75 euro. Deze scherpe prijs is mede mogelijk gemaakt doordat onze actieve sponsorcommissie weer veel sponsors heeft weten te vinden voor de komende 4 jaar om op de kleding te staan. 


Zoals jullie zelf wel zullen begrijpen betekent samenwerken met sponsors ook dat wij ons aan de gemaakte afspraken houden. Zeker in deze Corona tijd mogen wij blij zijn dat zoveel sponsors (shirt en bord) zich aan Rapid blijven verbinden. Zonder sponsors is het laten draaien van een club in Corona tijd zonder barinkomsten niet te doen.


We willen de seniorleden, die nog geen kledingpakket hebben gekocht, vragen dit op zeer korte termijn te gaan doen bij onze nieuwe leverancier teamshop.nl (Jakko Bouman, Arkelstraat 19 te Gorinchem, tel. 0183-767 279) Zodra we dan weer echt mogen hockeyen lopen alle leden van Rapid er weer uniform en netjes bij.


We rekenen op jullie medewerking.

 

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie en bestuur GHC Rapid