rapid-home-1.jpg
Rapid Routekaart
Ra 6 Februari 2021

Rapid Routekaart

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Vandaag waren er weer veel onderlinge wedstrijden op de club. Ondanks de kou zien we de jeugd, coaches, managers en sommige ouders die ‘mogen’ fluiten, enorm genieten. Dat is dan toch een lichtpuntje in deze sombere periode. Gelukkig zijn er verschillende vaccins en zijn sommige senioren binnenkort wellicht al aan de beurt voor het vaccin. Kortom we zijn op de weg terug.

 

Zondag 14 februari 2021 Rapid 88 jaar

We nodigen jullie allemaal uit om zelf de drankjes en hapjes te verzorgen aan de keukentafel thuis. Wij zorgen komende week voor een link waarmee jullie kunnen deelnemen aan een online game. We vieren dan met elkaar 88 jaar Rapid en toosten op het nieuwe Rapid jaar. De zondagmiddagborrel online! Meer informatie volgt begin deze week. We starten zondag 14 februari om 16.00 uur!

 

Aan de vooravond van de sneeuwjacht presenteert Rapid ook haar eigen routekaart voor de komende 4 weken.

 

Week 6 (7 – 13 februari)

Vanaf zondag 7 februari tot en met in ieder geval vrijdag 12 februari zijn alle trainingen geannuleerd. De weersvoorspellingen laten op dit moment zien dat het tot en met vrijdag ver onder nul blijft. Het complex blijft gesloten.

Op woensdag 10 februari nemen we de beslissing over de doorgang van de geplande wedstrijden op 13 februari.

 

Week 7 (14 – 20 februari)

Zoals het er nu naar uitziet zijn de temperaturen deze week weer boven het vriespunt. Alle trainingen gaan dan weer door conform het schema in de app. Als de avondklok toch weer verdwijnt dan draaien we alles weer terug naar de periode van begin januari.

 

Week 8 (20 – 27 februari)

In de voorjaarsvakantie zijn er geen trainingen. Op zaterdag 20 en 27 februari staan er al wedstrijden gepland. Deze kunnen gewoon doorgaan als het weer het toelaat.

 

Week 9 (28 februari – 1 maart)

Na de voorjaarsvakantie starten de trainingen weer zoals ze op dat moment vermeld staan in de app.

 

De periode daarna is nog onzeker. We weten nog niet of, wanneer en hoe de competitie weer wordt opgestart. We worden daar regelmatig over geïnformeerd door de KNHB en NOC-NSF. Zodra we meer weten dan melden we ons weer.

 

Blijf het leven vieren!

 

Sportieve groet,

 

Bestuur en Hockeyhuis GHC Rapid