rapid-home-1.jpg
Rapid Routekaart (Update 10-2-2021)
Ra 10 Februari 2021

Rapid Routekaart (Update 10-2-2021)

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Net zoals premier Rutte en minister Hugo de Jonge wel eens wijzigingen hebben voor de routekaart, moeten wij helaas ook de routekaart aanpassen.

 

Op dit moment genieten vele van ons van de winterse omstandigheden. Dit jaar kunnen we niet naar de Alpen toe, maar de Alpen zijn een beetje naar ons toe gekomen. Geen skipistes,  maar wel de kans om even op het ijs te staan, te schaatsen en op gepaste afstand van elkaar iets drinken.

 

Komend weekend gaan we allemaal naar buiten want het wordt super weer met veel zon. En een beetje zon kunnen we wel gebruiken in deze tijd. Dit betekent ook dat we de online game voor Rapid 88 jaar 2 weken opschuiven. Het is zonde om al binnen te gaan zitten als we op het ijs kunnen staan of buiten kunnen zijn.

 

Rapid 88 jaar

Online game

28 februari om 16.00 uur

Inschrijven vanaf volgende week (info volgt)

 

Hieronder treffen jullie de wijzigingen voor komende weken

 

Week 6 (8 – 14 februari 2021)

Geplande oefenwedstrijden zaterdag 13 februari gaan niet door. Teams zijn zelf verantwoordelijk om ze eventueel opnieuw te plannen

 

Week 7 (15 – 21 februari 2021)

Op dit moment schatten we in dat de trainingen van volgende week zeker niet door kunnen gaan. De velden liggen vol sneeuw en zijn bevroren. Het moet echt flink gaan dooien.

De wedstrijden op zaterdag 20 februari kunnen we op dit moment nog weinig over zeggen.


Week 8 (22 – 28 februari 2021)  

Het is vakantie maar de meeste leden zijn gewoon thuis. Omdat de trainingen in week 7 volledig zijn komen te vervallen, gaan we deze week wel trainen. Mogelijk in een iets aangepaste vorm vanwege beschikbaarheid van trainers. Kijk voor informatie in de Rapid app.

Op zaterdag 27 februari staan al de nodige wedstrijden gepland. Dat is leuk en laat zien dat we graag willen blijven spelen.

Op zondag 28 februari om 16.00 uur start de online teamgame Rapid 88 jaar

 

Week 9 (1 – 7 maart 2021)

Trainingen volgens schema in de Rapid app

6 maart hockey carrousel georganiseerd door het Hockeyhuis en voor alle teams

 

Bestuur en het Hockeyhuis