rapid-home-1.jpg
Hoe ziet de rest van het seizoen eruit?
Ho 29 Maart 2021

Hoe ziet de rest van het seizoen eruit?

Nieuws afbeelding

De kans wordt steeds groter dat de competitie dit seizoen niet meer wordt hervat. Wat gaan we dan doen?


Het hockeyhuis heeft het volgende voor ogen:

De komende 8 weken (van maandag 29 maart t/m vrijdag 21 mei) gaan we door met de normale trainingen. Na vrijdag 21 mei stoppen de trainingen van De Ridder Academy en de keeperstrainingen.

Vanaf Dinsdag 6 april komt er een nieuw trainingsschema i.v.m. wijziging avondklok naar 22:00 uur, hou de app of website voor gewijzigde trainingstijden in de gaten!


In deze periode van 8 weken kunnen teams zelf oefenwedstrijden op zaterdag plannen. Hierbij moeten wel rekening gehouden worden met weekenden dat het complex vanwege vakantie/feestdagen gesloten is.


In het weekend van 22/23 mei willen we de nieuwe teamindeling bekend maken.

 

Vanaf dinsdag 25 mei t/m vrijdag 2 juli hebben we dan nog 6 weken waarin de teams in de nieuwe samenstelling gaan trainen. De trainingen tijdens deze weken zijn vooral bedoeld om je nieuwe team te leren kennen. In deze periode zijn er geen trainingen van De Ridder Academy en geen keeperstrainingen.


In deze periode van 6 weken kunnen teams zelf vooralsnog onderlinge oefenwedstrijden op zaterdag plannen. Het weekend van 3/4 juli is het laatste weekend van het seizoen.

 

Op de volgende dagen vinden er geen trainingen en/of wedstrijden plaats en is het complex gesloten:


  • Vrijdag 2 tot en met 5 april (Pasen)
  • Weekend van 24/25 april (meivakantie)
  • Weekend van 1/2 mei (meivakantie)
  • Donderdag 13 mei tot en met zondag 16 mei (Hemelvaartsweekend)
  • Weekend van 22/23/24 mei (Pinksteren)

In de meivakantie (van maandag 26 april t/m vrijdag 7 mei) zijn er geen normale trainingen. Het complex is in de vakantie van 16.00 - 20.00 uur open, zodat teams zelfstandig kunnen trainen.

 

Met deze planning hopen we het seizoen op een zo volwaardige manier af te sluiten en teams zich te laten voorbereiden op een hopelijk normaal seizoen 2021-2022.

 
Sportieve groet van het hockeyhuis