rapid-home-1.jpg
De Jongste Jeugd heeft hulp nodig
Jo 25 Maart 2021

De Jongste Jeugd heeft hulp nodig

Nieuws afbeelding

Het fundament van Rapid worden gevormd door onze jongste jeugdleden in de Benjamins/Funkey, F- en E-lijn.

 

We hebben als hockeyhuis de ambitie om de kwaliteit van de trainingen voor de jongste jeugd verder te ontwikkelen en zoeken hiervoor ondersteuning van een hockeyer of andere sporter met ervaring in het coördineren van trainingen.

 

We zijn bevoorrecht met een groot aantal jeugdleden die zich wil inzetten om de jongste jeugd training te geven. Maar deze trainers hebben begeleiding nodig.  Het hockeyhuis zoekt een Veldcoördinator Jongste Jeugd 

We zoeken voor het hockeyhuis een veldcoördinator jongste jeugd die zich wil richten op de ontwikkeling en ondersteuning van onze jeugdtrainers. 

 

We zoeken een sportief en positief ingestelde volwassene die 2 belangrijke aandachtsgebieden op zich wil nemen; het opstellen van een trainingsplan en het technisch en didactisch begeleiden van de jeugdtrainers.  

 

De veldcoördinator hoeft het niet allemaal zelf te doen. We zien het voor ons dat de veldcoördinator begint met het zoeken van een aantal ouders die tijdens de training op het veld willen ondersteunen om senioriteit aan de jeugdtrainers te geven.  

 

Kortom we zijn op zoek naar een enthousiaste sporter die mee wil bouwen aan het fundament van onze vereniging zodat onze jongste jeugd met veel plezier en vol vertrouwen op onze club kan hockeyen. We hopen dat we deze functie met een vertrouwd Rapid gezicht kunnen invullen, zodat we niet extern hoeven in te huren.


Heb je interesse in de deze functie of wil je meer weten?  

 

Neem dan contact op met Léon van de Schoot – lijncoördinator jongste jeugd of Stef de Bont – voorzitter hockeyhuis