rapid-home-1.jpg
Planning Hockeyhuis tot de zomervakantie
Ho 22 April 2021

Planning Hockeyhuis tot de zomervakantie

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

De KNHB gelooft er nog steeds in, maar wij denken zelf dat de competitie op geen enkele manier kan worden uitgespeeld. De KNHB denkt nog na over alternatieven, maar de routekaart van het kabinet laat zien dat er voorlopig nog niets in zit. We focussen ons als Rapid liever op het komende seizoen.

 

Het hockeyhuis heeft het volgende voor ogen:

 

Na de meivakantie (van maandag 10 mei t/m vrijdag 21 mei) gaan we nog 2 weken door met de normale trainingen. Na vrijdag 21 mei stoppen de trainingen van De Ridder Academy en de keeperstrainingen. Op de zaterdag 8 mei kunnen door de huidige teams de ‘laatste’ oefenwedstrijd worden gepland.

 

In het weekend van 22/23 mei willen we de nieuwe teamindeling bekend maken.


Vanaf dinsdag 25 mei t/m vrijdag 2 juli hebben we dan nog 6 weken waarin de teams in de nieuwe samenstelling gaan trainen. De trainingen tijdens deze weken zijn vooral bedoeld om je nieuwe team te leren kennen. In deze periode zijn er geen trainingen van De Ridder Academy en geen keeperstrainingen.

 

In deze periode van 6 weken kunnen teams zelf vooralsnog onderlinge oefenwedstrijden op zaterdag plannen. Het weekend van 3/4 juli is het laatste weekend van het seizoen.

 

Op de volgende dagen vinden er geen trainingen en/of wedstrijden plaats en is het complex gesloten:

  • Weekend van 24/25 april (meivakantie)
  • 27 april (Koningsdag)
  • Weekend van 1/2 mei (meivakantie)
  • Donderdag 13 mei tot en met zondag 16 mei (Hemelvaartsweekend)
  • Weekend van 22/23/24 mei (Pinksteren)

In de meivakantie (van maandag 26 april t/m vrijdag 7 mei) zijn er géén normale trainingen. Het complex is in de vakantie doordeweeks (behalve Koningsdag) van 16.00 - 20.00 uur open, zodat teams zelfstandig kunnen trainen. We willen jullie verzoeken nog steeds de RIVM maatregelen in acht te nemen. We vertrouwen erop dat jullie deze na bijna 14 maanden inmiddels wel kennen.

 

Met deze planning hopen we het seizoen op een zo volwaardige manier af te sluiten en teams zich te laten voorbereiden op seizoen 2021-2022.

 

Sportieve groet van het hockeyhuis