rapid-home-1.jpg
Rapid tijdens de zomerperiode
Ho 30 Juni 2021

Rapid tijdens de zomerperiode

Nieuws afbeelding

Aankomend weekend (3 en 4 juli) is het laatste weekend op Rapid dat er wedstrijden worden gespeeld. Daarna kunnen de keepersspullen worden achtergelaten in de lockers, zodat deze allemaal bekeken kunnen worden om deze op tijd gereed te hebben voor de start in augustus. 


Vanaf 5 juli tot en met 23 juli is het complex geopend van maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 21.30 uur. Teams of groepen kunnen dan op eigen initiatief trainen. Het clubhuis is dicht tenzij Laurens er is. Materialen zoals ballen, pionnen dien je zelf voor te zorgen, de containers welke normaliter langs de velden staan worden naar binnen gehaald om weer opnieuw aan te vullen.


Het complex is volledig gesloten vanaf 23 juli tot en met 15 augustus.


Vanaf 16 augustus is het complex doordeweeks weer geopend tussen 16.00 en 21.30 uur. De trainingen starten weer in de week van 23 augustus. Vanaf dan is het ook weer mogelijk om wedstrijden te plannen in het weekend. Doordeweeks kan dit alleen in overleg met de trainingscoördinator;

Hidde Sterkenburg [email protected]


Oefenwedstrijden

Het is mogelijk om zelf oefenwedstrijden te organiseren met andere clubs wanneer het complex is geopend. Tijdstip en veld voor thuiswedstrijden aanvragen via het wedstrijdsecretariaat w[email protected]


Materialen inleveren

Om volgend seizoen weer goed te kunnen starten is het zaak om de keepersspullen in de lockers achter te laten. Dit kan tot 5 juli, mocht het nodig zijn geef dan door wat er mist of aan vervanging toe is door een bericht te sturen naar Jasper Links [email protected].

De ballentassen inclusief ballen ook graag inleveren/achterlaten. De ballen zijn eigendom van Rapid en behoren daar ook te blijven. Het is dus niet de bedoeling dat er thuis vast een voorraad wordt aangelegd voor komend seizoen. Eind augustus krijgt ieder team weer een set ballen uitgereikt inclusief de keepersspullen.


Start of season

Op zaterdag 4 september organiseert het Hockeyhuis Start of Season. Een gezellige dag op Rapid voor alle leden. Het wedstrijdsecretariaat is al bezig met het plannen van oefenwedstrijden voor die dag. Hou de app in de gaten.


Vanaf 11 september start het hockeyseizoen 2021 – 2022.


Alvast een fijne zomervakantie!


Bestuur & Hockeyhuis