rapid-home-1.jpg
In Memoriam: Dana Bosvelt
Va 17 Augustus 2021

In Memoriam: Dana Bosvelt

Nieuws afbeelding

In overleg met de familie Bosvelt laten wij jullie het volgende weten:

In de nacht van zaterdag op zondag is Dana Bosvelt (speelster MC3) plotseling overleden. Uit onderzoek blijkt dat een hevige hersenbloeding de directe aanleiding is geweest voor haar overlijden. 

Wij kennen Dana als een vrolijk, gezellig en positief meisje. Zij was altijd aanwezig bij trainingen en wedstrijden. Zij genoot van het hockeyen in een leuk en gezellig team. 

Op vrijdag 20 augustus is er van 19.00 tot 21.00 uur onder andere voor de leden van Rapid de mogelijkheid om de familie te condoleren. Dit zal plaatsvinden in Fort Altena (Tol 8, Werkendam). In verband met de corona-maatregelen kunnen alleen condoleances worden overgebracht en is er geen mogelijkheid om even te zitten.

Ook is er de mogelijkheid om een persoonlijk bericht te sturen aan de familie op het adres: 

Koningin Emmastraat 57, 4205 BL Gorinchem.


Wij wensen Sjors, Bea, Isis en verdere familie en vrienden heel veel sterkte bij het omgaan met dit vreselijke verlies. 


Activiteiten vanuit Rapid

Wij kunnen ons goed voorstellen dat jeugdleden, die Dana goed gekend hebben, de behoefte hebben om samen te komen en het verdriet met elkaar te delen. 

Wij willen daar ruimte voor bieden. 


Het complex is hiervoor open op woensdag 18 augustus van 19.30 tot 21.00 uur om bij elkaar te komen. Ouders van jeugdleden zijn hierbij uiteraard ook van harte welkom. Gelieve wel rekening te houden met de coronamaatregelen in het clubhuis en op het complex.


Er zal dan ook een condoleance-boekje liggen waarin een ieder die dat wil een boodschap kan opschrijven voor de familie.

Op 4 september "start of season” zullen we als gehele club stilstaan bij het overlijden van Dana.


Bestuur G.H.C. Rapid