rapid-home-1.jpg
Bardiensten inplannen
Ba 23 Augustus 2021

Bardiensten inplannen

Nieuws afbeelding

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,


We staan aan het begin van het nieuwe hockeyseizoen. En na een lange tijd mag iedereen weer op de club rondlopen en kijken bij de wedstrijden. Ook ons prachtige clubhuis is weer open.


Om iedereen te kunnen bedienen aan de bar hebben we jullie hulp nodig. De bardiensten kunnen daarom zelf weer worden ingepland. Wij willen jullie, als lid of ouder/verzorgers van jeugdleden, erop attenderen dat er minimaal twee keer per seizoen bardiensten gedraaid dienen te worden. Net als voorgaande jaren streven wij er naar dat iedereen zichzelf kan inplannen. Mocht echter blijken dat niet alle diensten ingevuld zijn, dan zullen wij de diensten toewijzen, dit kan dus betekenen dat je last minute bericht krijgt om een bardienst te draaien. Wil je dit voorkomen plan jezelf dan vroegtijdig in!


Zelf inplannen kan via de Rapid app onder het kopje ‘Meer / Plan uw dienst’ of via inloggen op de website (TeamLISA) onder het kopje ‘Club / Diensten’. 


Graag willen wij jullie vragen om de geldende maatregelen te hanteren en voldoende afstand van elkaar te houden bij de bar.


Madelein de Groot

[email protected]