rapid-home-1.jpg
REMINDER : Geef je op voor de Ridder Hockey Clinic 28 of 29 augustus!
Ev 25 Augustus 2021

REMINDER : Geef je op voor de Ridder Hockey Clinic 28 of 29 augustus!

Nieuws afbeelding

De ultieme voorbereiding op jouw nieuwe hockeyseizoen!


De Ridder Hockey biedt in het laatste weekend van de zomervakantie deze te gekke clinics aan in samenwerking met de club om jou klaar te stomen voor het nieuwe seizoen!

Boek snel je clinic als & profiteer vandaag nog van de speciale 20% clubkorting.


Fundamentals prep zaterdag 28 augustus 

Voor kids uit de jongste jeugd categorie F, E6 & E8 jeugd is er deze gave Fundamentals Prep Clinic van 09.00-12.00 uur!  Stoom jezelf klaar met belangrijke basics, gave skills en vette trucs op het nieuwe seizoen! Dit alles onder leiding van enthousiaste toptrainers uit Nederlandse Hoofdklasse en overgangsklasse en met behulp van de  nieuwste en uitdagendste trainingstools!

Meer informatie & aanmelden


Extreme prep zondag 29 augustus 

Voor kinderen van de D-C & B-A categorie is er deze vette Extreme Prep Clinic van 09.00 -12.15 uur! Ben jij klaar om te knallen aankomend seizoen, dan is deze clinic iets voor jou!

Tijdens deze clinic komt de Nederlands Kampioen Skills langs om te werken aan "illegal hockey skills'! verder zal er aandacht zijn voor aanvallen als een pro met onder meer het backhandschot en elimination skills en krijg je in de pannakooi de kans om aan je 1 VS 1 defense te werken.

Meer informatie & aanmelden


Rapid Clubkorting

GHC Rapid  & De Ridder Hockey bieden voor dit event een speciale korting van 20% korting aan voor leden van de club!


Deze korting is te gebruiken bij het aanmelden via de website

Clubkortingscode: rapidclubkorting2021!


Boek zonder zorgen!

Uiteraard is dit event coronaproof, mocht deze clinic onverhoopt toch niet doorgaan, bieden we de mogelijkheid de clinic op een later moment in te halen. Heb je toch liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem!

Lees hier meer over