rapid-home-1.jpg
Nog even geduld a.u.b.
Ra 9 September 2021

Nog even geduld a.u.b.

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Afgelopen weken zijn er veel vragen binnengekomen over de tenues en de teamkleding. Helaas zit er weer vertraging in de levering. Iedereen doet zijn best om het zo spoedig mogelijk in Nederland te krijgen.

 

Rapidtenue

Om het niet moeilijker te maken dan het al is verlengen wij de pakketprijs van 75 euro voor het volledige pakket tot en met 31 december 2021. Dit is een buitenkans want waar krijg je 2 paar sokken, 2 shirts en 1 broek of rok voor zo’n scherpe prijs.

 

Dit betekent dat alle leden die in het vorig seizoen lid waren of na 1 juli lid zijn geworden gebruik kunnen maken van deze actie als zij nog geen pakket hebben kunnen kopen. Mensen die de afgelopen weken toch het volledige bedrag hebben betaald kunnen een mail sturen inclusief bewijs van betaling naar [email protected]. Zij krijgen het dan terug gestort. Vanaf 1 januari 2022 lopen alle leden dan dus in het nieuwe Naked tenue en zijn oude tenues niet meer toegestaan.

 

Vanaf zaterdag 11 september ligt er een actuele lijst bij Teamshop in de winkel zodat zij weten wie er nog gebruik kunnen maken van het pakket. Teamshop is verhuisd naar de Arkelstraat 19 te Gorinchem en heeft ook een directe doorgang naar de HEMA Gorinchem. Ze hebben sinds vandaag ook een prachtige aparte hoek in de winkel met hockeyspullen. Dus mis je nog een bitje, schoenen, scheenbeschermers of een mooie stick, ga eens een kijkje nemen in de winkel.

 

Teamkleding

Ook de pasmaten voor de officiële Rapid teamkleding zijn nog niet binnen. De spelregels voor teamkleding zijn duidelijk en staan op de website en zijn te vinden via https://www.rapidmills.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=ledenshop_teamkleding.

 

Vragen

Voor alle vragen over kleding kun je terecht bij Jakko Bouman in de winkel of via [email protected] of via 0183 – 767279. Voor teamkleding in combinatie met sponsoring kun je terecht bij de sponsorcommissie via [email protected]

 

Dank voor jullie geduld!

 

Hartelijke groet,

 

Sponsorcommissie mede namens,

Teamshop.nl

Naked