rapid-home-1.jpg
Update hockey vanaf 3 januari
Up 2 Januari 2022

Update hockey vanaf 3 januari

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Allereerst wensen wij jullie allemaal een gelukkig, gezond en sportief 2022. We hopen dat jullie gezellige feestdagen hebben gehad met familie en vrienden.

 

De komende weken zijn qua (zaal)hockey nog een beetje onzeker. Op dit moment weten we dat leden tot 18 jaar buiten mogen trainen en onderlinge wedstrijden mogen spelen. Senioren mogen in 2-tallen trainen op het complex.

 

Vanaf morgen (3 januari) is het mogelijk om doordeweeks tussen 10.00 en 16.00 uur een balletje te slaan op de velden. Er is geen toezicht en er zijn ook geen ballencontainers beschikbaar. Je moet dus zelf je ballen meenemen. Clubhuis is gesloten, er is een dames en heren kleedkamer beschikbaar voor het toilet.

 

Zaterdag 8 januari is het weer mogelijk om trainingen of een onderlinge wedstrijd (binnen een timeslot)  in te plannen zoals dit ook was voor de vakantie via een mail aan de Coƶrdinator Trainingen, Hidde Sterkenburg  [email protected]. Ouders en ander publiek zijn dan niet welkom.


In de tussentijd komt er vast weer meer nieuwe informatie uit de persconferentie die van invloed is op de komende weken. We willen jullie vragen 15 januari en 12 februari de hele dag vrij te houden voor een mogelijke Rapid dag op de velden met onderlinge wedstrijden georganiseerd door het Hockeyhuis. Dit hangt af van de voortzetting van de zaalhockeycompetitie. Meer informatie volgt de komende 1,5 week.

 

We rekenen op jullie medewerking en wensen jullie veel plezier op de velden.

 

Sportieve groet,

 

Hockeyhuis  en Bestuur GHC Rapid