rapid-home-1.jpg
Rapid in januari en verder
Up 10 Januari 2022

Rapid in januari en verder

Nieuws afbeelding Beste leden, 


Het is nog onzeker wat de rest van het seizoen gaat brengen. We weten niet of de zaalcompetitie alsnog doorgaat of dat de veldcompetitie vervroegd wordt gestart. Ook wachten we nog op de persconferentie van 14 januari a.s., hopelijk is er dan ook wat mogelijk voor de seniorenteams. 


Rekening houdend met bovenstaande, heeft Rapid het volgende plan voor ogen:


Week van 11 januari

Van dinsdag t/m vrijdag kunnen juniorenteams zelfstandig trainen tussen 17.00-20:00 uur. Teams kunnen zich alleen aanmelden via [email protected]


Zaterdag 15 januari

Op deze dag zal er voor alle junioren- en jongste jeugd teams een onderlinge wedstrijd worden gepland. Teams moeten zelf voor een scheidsrechter zorgen. Kijk vanaf morgen in de app voor de planning.


Week van 17 januari

Als de regels het toelaten, zullen we vanaf deze week de veldtrainingen zo veel mogelijk hervatten volgens het normale veldschema. Na de persconferentie van 14 januari nemen we hierover een definitieve beslissing.


Weekenden 22, 29 januari en 5 februari

Als de regels het toelaten, zullen we tijdens deze 3 weekenden een interne Rapid competitie organiseren. Dat betekent, dat alle junioren en jongste jeugd teams in deze weekenden een wedstrijd zullen spelen. Na de persconferentie van 14 januari nemen we hierover een definitieve beslissing en volgt verdere informatie.


Weekenden 12 en 19 februari

Eind januari zullen we een plan maken voor de laatste weekenden voor de krokusvakantie.


Bovenstaande planning is vooral bedoeld om alle leden weer te laten sporten. Hierbij staat plezier en onderling contact voorop en hebben prestatieve aspecten iets minder prioriteit. Zodra de veldcompetitie weer begint zullen we het officiƫle veldprogramma, inclusief De Ridder Academy en keeperstraining, hervatten.


Voor nu willen we vooral zorgen dat de jeugd weer op een leuke en veilige manier kan sporten. We hopen met bovenstaande programma aan de wensen van onze leden tegemoet te komen.


Sportieve groet van bestuur en hockeyhuis.