rapid-home-1.jpg
Sporten op Rapid vanaf 17 januari
Up 15 Januari 2022

Sporten op Rapid vanaf 17 januari

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

De persconferentie van 14 januari heeft duidelijk gemaakt dat we weer mogen sporten. Vooralsnog zonder competitie. Dit betekent dat de zaalcompetitie vooralsnog niet hervat wordt. Van de KNHB weten we, dat ze de zaalcompetitie willen hervatten zodra dit toegestaan is. We houden contact met de KNHB hierover. Op 25 januari is er weer een nieuwe persconferentie. Voor de komende 2 weken gaan we het volgende doen:


Trainingen

Alle teams (trimmers, senioren, junioren, jongste jeugd en hockeyschool) gaan vanaf maandag 17 januari weer trainen volgens het schema van het reguliere veldseizoen. De Ridder Academy en de keeperstrainingen zullen nog niet starten. Het trainingsschema zal zondagavond in de app verschijnen.


Interne Rapid competitie

In de weekenden van 22, 29 januari en 5 februari organiseren we een interne Rapid competitie. Alle junioren en jongste jeugd teams zullen die weekenden onderlinge wedstrijden op het veld spelen. Voor de trimmers en senioren zullen we, in overleg met de teams, ook een onderlinge wedstrijd organiseren. Het wedstrijdschema zal zo snel mogelijk in de app verschijnen.


Toegang tot het complex

Publiek is nog niet toegestaan op het complex, maar we begrijpen dat ouders die hun kind wegbrengen graag even blijven. Het clubhuis is dus gesloten maar op zaterdag en zondag is de bar open als afhaallocatie voor consumpties die buiten genuttigd moeten worden. Vanaf de C-jeugd geldt de plicht om in het clubhuis en kleedkamers een mondkapje te dragen. Op het hele complex moet 1,5 meter afstand gehouden worden.


Het veld op

We kunnen gelukkig weer sporten. Maar het blijft passen en meten om alles te organiseren binnen de steeds veranderende regels. Als club willen we benadrukken dat sporten en sociale contacten in deze fase belangrijker zijn dan prestaties. Ook kan het gebeuren dat er ergens iets nog niet helemaal goed gaat. We rekenen op ieders begrip en medewerking. Samen staan we sterk en houden we Rapid levend.


Sportieve groet,

 

Bestuur en Hockeyhuis