rapid-home-1.jpg
Wintertrainingen en wedstrijden vanaf 26-1-2022
Up 26 Januari 2022

Wintertrainingen en wedstrijden vanaf 26-1-2022

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Gisteravond zijn er de nodige versoepelingen aangekondigd. Dat is goed nieuws want we mogen ook weer wedstrijden spelen tegen andere clubs.

 

Het bestuur is van mening dat het opstarten van de zaalhockeycompetitie door de KNHB geen toegevoegde waarde meer heeft. De gemiste wedstrijden door de lockdown en de afgelaste wedstrijden door corona in een team worden niet meer ingehaald. Dat betekent dat de competitie meer voor de vorm en het plezier wordt uitgespeeld. Daar zijn wij niet op tegen maar het lijkt ons beter om de teams te laten starten met een goede voorbereiding voor de veldcompetitie. Lekker buiten op de velden, minder risico. De competitie start weer op 12 maart 2022.

 

De voorbereiding op Rapid bestaat uit 1 of 2 trainingen van maandag tot en met vrijdag en in het weekend een (onderlinge) wedstrijd. Uiteraard alleen als het weer het toe laat. Deze wintertrainingen zullen we bekostigen buiten het geplande budget en zonder extra contributie daarvoor te vragen. Dit programma werken we af tot de voorjaarsvakantie. Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er geen trainingen en is het complex gesloten. Het (onderlinge) wedstrijdprogramma en de trainingen komen in de Rapid app te staan.

 

We willen jullie wel echt vragen om te zorgen dat ieder team aanwezig is tijdens de (onderlinge) wedstrijden anders is het jammer voor de verschillende tegenstanders!

 

Verder is publiek weer welkom op het complex met inachtneming van de basisregels. Hou 1,5 meter afstand tot elkaar. Het clubhuis is alleen toegankelijk met een mondkapje en wordt opgedeeld in 2 delen. 1 deel om bestellingen af te halen en een deel om te zitten op de stoelen en krukken die er staan. Als er geen krukken of stoelen beschikbaar zijn dan moet je helaas naar buiten. In het zitgedeelte geldt het Coronatoegangsbewijs voor alle leden ouder dan 18 jaar. Clubhuis en complex zijn gesloten vanaf 22 uur.

 

We rekenen op jullie medewerking.

 

Sportieve groet,

 

Bestuur en Hockeyhuis