rapid-home-1.jpg
We mogen weer!
Ba 16 Februari 2022

We mogen weer!

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

De komende 1,5 week worden de coronaregels dusdanig versoepeld dat wij na de voorjaarsvakantie weer helemaal open kunnen (zonder beperkingen) zoals we dat gewend waren. Super, we kijken ernaar uit!

 

Helaas zien wij de laatste maanden dat steeds meer teams het normaal vinden om eigen (alcoholische) drank mee te nemen naar Rapid. Helaas kunnen wij dat niet toestaan. Voor een club als Rapid is de bar een belangrijke bron van inkomsten om andere kosten te kunnen betalen. Als we allemaal onze eigen drank gaan meenemen dan moet de contributie per persoon fors omhoog. We rekenen erop dat jullie voortaan alles weer netjes bij de bar bestellen en bij vertrek de lege flesjes weer netjes naar de bar terugbrengen.

 

De barcommissie onder leiding van Thomas van der Blom zoekt nog vrijwilligers. Heb je interesse stuur dan een mail naar [email protected]. De barcommissie is samen met Laurens verantwoordelijk voor de bar. Zij delen o.a. de bardiensten in en helpen mee bij grote events om de bar goed te laten draaien. Een leuke commissie om Rapid beter te leren kennen en bij te dragen aan de sfeer op de club.

 

Tot snel op Rapid!

 

Met sportieve groet,

Barcommissie en Bestuur GHC Rapid