rapid-home-1.jpg
Gaat de training of een wedstrijd door?
Ho 2 April 2022

Gaat de training of een wedstrijd door?

Nieuws afbeelding

Beste (ouders van) leden,

Afgelopen dagen is de kou terug in het land en heeft dit invloed op het feit of er wel of niet getraind of gespeeld kan worden.

In principe is de doelstelling om zo veel mogelijk door te trainen of wedstrijden door te laten gaan. Echter is het soms mogelijk dat een training of wedstrijd vrij laat alsnog wordt afgelast. Het laat zich helaas niet altijd goed voorspellen wanneer een veld niet bespeelbaar is. We houden elke dag de velden in de gaten en proberen zo snel mogelijk te communiceren als training(en) of wedstrijd(en) onverhoopt niet door mochten gaan. Ook tijdens een training of wedstrijd kan besloten worden om te stoppen.

We willen natuurlijk het liefst lekker blijven spelen, maar het moet wel veilig blijven! Bij bepaalde weersomstandigheden kunnen we wellicht niet op de watervelden spelen maar wel op het zandveld. 

Wij willen jullie vragen niet zelf voor weerman of weervrouw te gaan spelen. Het Hockeyhuis zal in overleg met Laurens en het bestuur besluiten of trainingen en onderlinge wedstrijden door kunnen gaan. Hou hier de Rapid-app, evt. groepsapp van je team, website en pushberichten voor in de gaten. Zonder tegenbericht gaat alles gewoon door! 

Het heeft ook geen zin om ’s ochtends al om 08.00 uur te gaan bellen of de trainingen en/of wedstrijden doorgaan. 

We nemen rekening houdende met reistijd van de tegenstander voor de start van de wedstrijd tijdig de beslissing. Maar niets is zo veranderlijk als het weer! 

Let op! Voor uitwedstrijden dienen coaches en/of managers zelf te zorgen om zich op de hoogte te stellen of een wedstrijd door gaat. Zelf afgelasten is niet toegestaan, de thuisspelende club is hiervoor verantwoordelijk.

Het Hockeyhuis en het bestuur