rapid-home-1.jpg
Samen 1 Rapid !
Va 13 April 2022

Samen 1 Rapid !

Nieuws afbeelding

Beste allemaal,

 

We zijn blij dat we weer echt kunnen hockeyen en dat het publiek in groten getale aanwezig is.

 

Opruimen

 

De keerzijde van de drukte op de club is de rommel die iedereen maakt.

 

Het lijkt wel een zwijnenstal bij de dug outs en tribunes. Ruim je eigen rommel op en neem dingen mee naar het clubhuis!

 

Plastic flesjes zit tegenwoordig statiegeld op en kunnen in de aparte containers worden gedeponeerd. Levert de club geld op en daar kunnen we ballen van kopen.

 

Bier drinken met elkaar op zondag is gezellig, maar schiet de dopjes niet weg maar ruim ze op en stop ze in de vuilnisbak. Op maandag zijn we 2 uur bezig om de boel op te ruimen van de zondag.

 

Materialen

Rapid geeft heel veel geld uit aan materialen voor keepers en trainingen. Ook hier geldt dat het een kleine moeite is om je trainingsspullen netjes op te ruimen en niet op het veld achter te laten. Goals en touwen naar de uitsparingen.

 

De scholen gebruiken iedere ochtend de velden en dan is het wel zo fijn als Laurens niet in zijn eentje een uur bezig is om de materialen van de trainingen op te ruimen.

 

Ballen

Er zijn weken dat we meer hockeyballen kwijtraken dan bitterballen verkopen. Dat kan niet de bedoeling zijn. Als je tijdens de training een bal over het hek of clubhuis slaat, dan ga je direct op zoek. Niet denken dat komt later wel. Hier hebben de trainers ook een rol om spelers daar op aan te spreken.

 

Samen 1 Rapid

Het is vervelend dat wij als bestuur nu dit bericht moeten sturen, want we kunnen elkaar ook aanspreken op ons gedrag. Samen zijn we 1 Rapid.

 

We rekenen op jullie medewerking.

 

 

Bestuur GHC Rapid