rapid-home-1.jpg
MA1 Kampioen!
Ka 23 Mei 2022

MA1 Kampioen!

Nieuws afbeelding

Meisjes A1 zijn één week geleden kampioen geworden met toen nog 3 wedstrijden te gaan.


De meiden hebben een prachtig resultaat weten te behalen in de Landelijke Subtopklasse. Inmiddels 1 week en een wedstrijd verder ongeslagen met 11x winst en 1x gelijkspel en een doelsaldo van +45 zijn er nog 2 wedstrijden te gaan. 


Het kampioenwedstrijd was vorige week nog een beetje ingewikkeld, waardoor zij niet meteen een kampioensfeest konden vieren. 

De MA1 kon op 14 mei kampioen worden bij winst of gelijkspel tegen Shinty,  echter alleen als Eindhoven zou verliezen of gelijk spelen tegen Weert.

Beide wedstrijden starten tegelijkertijd waardoor wij op het einde nog het resultaat van de 2 tegenpartijen moesten afwachten. Uiteindelijk kwam het verlossende bericht. "Gelijkspel bij Eindhoven-Weert". En toen was het tijd om te juichen!


Zoals de traditie gebiedt zijn ook de meiden die dag bij prachtig zonnig weer samen met hun trainer/coach Jette Biemans de sloot achter het clubhuis in geweest. Gelukkig konden onze meiden afgelopen zondag samen met de jongens feest vieren op de club en wachten nu hun huldiging af op 12 juni.


Nog een grappig weetje: Zowel MA1 als JA1 hebben hun kampioenswedstrijd overtuigend met 5-0 gewonnen.


Nadine Bok

teammanager MA1