rapid-home-1.jpg
Rapid tijdens de zomerperiode en start nieuwe seizoen
Al 30 Juni 2022

Rapid tijdens de zomerperiode en start nieuwe seizoen

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Het seizoen 2021-2022 zit erop en sommige teams kijken alweer vooruit naar het nieuwe seizoen 2022-2023. Dat is super, maar het is wel goed om met elkaar af te spreken wat de spelregels zijn in de periode 27 juni - 22 augustus.


Complex

Het complex is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 en 20.00 uur om zelf te hockeyen met eigen materialen. Langer doorgaan is mogelijk als het om een georganiseerde training gaat. In het weekend is het complex alleen geopend voor georganiseerde oefenwedstrijden of trainingen.

 

Het complex is volledig gesloten vanaf 17 juli tot en met 12 augustus.

 

Trainingen

Momenteel zijn er géén georganiseerde trainingen meer, het hockeyhuis is druk bezig om trainers te vinden voor alle teams maar veel hangt af van studie en schooltijden etc. Het is wel mogelijk om zelf met je team te gaan trainen of zelf een trainer te benaderen om een training te geven. Het bepalen van het tijdstip van je eigen training maandag t/m vrijdag graag in overleg met Hidde Sterkenburg in verband met indeling velden [email protected]

 

Oefenwedstrijden

Oefenwedstrijden in het weekend kunnen zelf worden geregeld (zie ook LISA App) maar moeten in overleg met het wedstrijdsecretariaat ([email protected]) worden ingedeeld. Daarbij geldt dat ieder team wat een wedstrijd organiseert zelf scheidsrechters regelt en ook iemand afvaardigt achter de bar. Zonder bardienst gaat de wedstrijd niet door. De wedstrijden worden tegelijkertijd en opeenvolgend ingedeeld.

Als de wedstrijden doordeweeks worden gespeeld gaat het in overleg met Hidde Sterkenburg ([email protected]) vanwege de geplande trainingen.


Start trainingen voor alle teams

Vanaf maandag 22 augustus starten de trainingen weer voor alle teams. Het schema wordt later in de zomer bekend gemaakt.

 

Start of Season

Op zaterdag 27 augustus organiseert Rapid Start of Season. Een leuke dag met een feestelijke afsluiting/borrel. Zet de datum alvast in je agenda. Nadere informatie volgt binnen enkele weken.

 

Zaterdag 3 september

Op zaterdag 3 september organiseert het Hockeyhuis voor alle teams een oefenwedstrijd. Deze datum kun je alvast in je agenda zetten want je speelt die dag een wedstrijd.

 

Zaterdag 10 september en Zondag 11 september

Het weekend van 10 – 11 september start de competitie.

 

Keepers

De keepersspullen van alle keepers kunnen worden achtergelaten in de lockers. Deze worden door de materialencommissie eruit gehaald. Graag wel aangeven wat er eventueel mist of kapot is door een mail te sturen naar [email protected]


Iedereen een fijne zomer!


Het Hockeyhuis en het Bestuur