rapid-home-1.jpg
Start of Season Zaterdag 27 augustus!
Ev 10 Augustus 2022

Start of Season Zaterdag 27 augustus!

Nieuws afbeelding

We starten het hockeyseizoen met een leuke dag op Rapid! Check de Rapid website of Rapid-app voor je wedstrijd die dag. Mocht je team nog géén wedstrijd hebben gepland, stuur dan een berichtje naar het wedstrijd secretariaat: [email protected]


Programma vanaf 10:00uur

Daarnaast zijn er leuke activiteiten zoals een spannende stormbaan, je laten schminken als je superheld of een echte Rapid (glitter) tattoo laten zetten en pannenkoeken smullen. 


Voor de kinderen van de hockeyschool wordt er een clinic georganiseerd 11:00 - 12:00 uur. Ook ge├»nteresseerden kunnen hierbij aansluiten. Geef je op via: [email protected] 

De kinderen van de Benjamins en Funkey groep zijn natuurlijk van harte welkom! Er volgt nog een bericht over deze training.


Ken jij iemand die het leuk lijkt om op hockey te gaan? Neem hem of haar dan mee! En vergeet niet je papa, mama of verzorger mee te nemen voor alle informatie over het nieuwe seizoen. 


Teamshop

Vanaf 9 uur is Teamshop.nl aanwezig om je Rapid tenue te passen, kopen en te bestellen. Ze zullen ook de nodige accessoires zoals bitjes, scheenbeschermers, handschoenen etc. bij zich hebben.


Bardiensten

We zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen die een bardienst willen draaien. Inschrijven kan via de app en de website. Tip: draai een dubbele dienst en je bent voor de rest van het seizoen klaar!


Tot ziens op zaterdag 27 augustus!

Thuis op Rapid