rapid-home-1.jpg
Ter herinnering : Start of Season op 27 augustus!
Ev 22 Augustus 2022

Ter herinnering : Start of Season op 27 augustus!

Nieuws afbeelding

Zoals jullie wellicht al eerder hebben kunnen lezen starten we zaterdag 27 augustus met Start of Season het hockeyseizoen met een leuke dag op Rapid! 


Check de Rapid website of Rapid-app voor je wedstrijd die dag.


Programma 

Vanaf 9:30 uur geeft Sander van Gulik training voor de Benjamins - Funkey (5-6 jaar), de kinderen zijn welkom vanaf 9:15 uur bij het miniveld. 


Vanaf 10:00 uur zijn er leuke activiteiten zoals een spannende stormbaan, je laten schminken als je superheld of een echte Rapid (glitter) tattoo laten zetten en pannenkoeken smullen. 


Voor de kinderen van de hockeyschool wordt er een clinic georganiseerd 11:00 - 12:00 uur met trainer Rob Struik. Ook ge├»nteresseerden (vanaf +/- 7 jaar) kunnen hierbij aansluiten. Geef je op via: [email protected]


Ken jij iemand die het leuk lijkt om op hockey te gaan? Neem hem of haar dan mee! En vergeet niet je papa, mama of verzorger mee te nemen voor alle informatie over het nieuwe seizoen. 


Teamshop

Vanaf 9 uur is Teamshop.nl aanwezig om je Rapid tenue te passen, kopen en te bestellen. Ze zullen ook de nodige accessoires zoals bitjes, scheenbeschermers, handschoenen etc. bij zich hebben.Tot ziens op zaterdag 27 augustus!

Thuis op Rapid