rapid-home-1.jpg
Rabobank Clubsupport actie t/m 27 september
Al 13 September 2022

Rabobank Clubsupport actie t/m 27 september

Nieuws afbeelding

Vanaf 5 september t/m 27 september kan er weer gestemd worden via de Rabobank ClubSupport actie op onze club GHC Rapid! Stem op GHC Rapid. 

 

Leden (vanaf 12 jaar) van de Rabobank kunnen tot en met 25 oktober stemmen. Ieder lid brengt 3 stemmen uit op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. 

 

Ben jij lid? Stem dan op onze club!

 

Ons doel

Naast Veld 1 staat nu voor veld 2 ook een digitaal scorebord op het programma waar we elke stuiver voor kunnen gebruiken. Verder willen we meer gezonde voeding aanbieden in het clubhuis ,en budget gebruiken om dit ook actief te promoten.

 

Een extra bijdrage via Rabo ClubSupport is dan ook zeer welkom.

 

www.rabo-clubsupport.nl/lek-en-merwede/deelnemers/details/251707-ghc-rapid

 

Hoe kan ik stemmen? 

Log in op de website van Rabobank www.rabobank.nl/clubsupport of in de Rabobank app. Via 'zelf regelen' en vervolgens 'mijn lidmaatschap' kun je klikken op Rabobank ClubSupport en jouw 2 stemmen op GHC Rapid uitbrengen. 

 

En vraag vervolgens ook vrienden, familie en bekenden om hun stem uit te brengen op onze club.

 

Nog geen Lid?

Als u een rekening bij de Rabobank hebt, betekent dat niet automatisch dat u ook lid bent. Wilt u er zeker van zijn, dat u uw favoriete club kunt steunen, zorg er dan voor dat u lid bent. Regel uw lidmaatschap gemakkelijk via www.rabobank.nl

           

Als u lid wordt, kunt u in de stemperiode direct uw stem uitbrengen. Het lidmaatschap is gratis.

           

Laat uw stem niet verloren gaan !!