rapid-home-1.jpg
Deelname Diana Frikkee WK Dames 60+ Kaapstad
Al 29 September 2022

Deelname Diana Frikkee WK Dames 60+ Kaapstad

Nieuws afbeelding

Wisten jullie dat er een lid van onze club binnenkort naar Kaapstad gaat?

Diana Frikkee speelt daar van 1 tot 10 oktober 2022 met de NL Dames Veteranen 60+ op het WK voor veteranen. De selectie die januari 2020 enthousiast begon aan het traject naar het WK is de afgelopen jaren regelmatig veranderd van samenstelling en de professionele en bezielende begeleiding van Henk Vogels en Wil Dielis is pas afgelopen juni definitief beklonken. Na een laatste uitbreiding van de selectie kunnen we uiteindelijk 29 september aanstaande naar Kaapstad afreizen met een mooi team van 14 veldspeelsters en 2 keepsters.

Maandag 1 augustus 2022 startte een intensieve trainings-en oefensprint van wekelijkse trainingsbijeenkomsten, een verrassings-teamweekend, oefenwedstrijden, een toernooi en als afsluiting de gastvrije uitnodiging van Wil om de zaterdag voor vertrek in het prachtige Boekelo als team de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

Tickets en hotel liggen vast en we kunnen nog enthousiaste sponsors gebruiken om ons en een lokaal goed doel (Abalimi Bezekhaya) te steunen. 

Abalimi Bezekhaya, (https://abalimibezekhaya.org.za). Het is een organisatie die 'micro- farming' ondersteunt in townships. Wij dragen daar uiteraard zelf financieel aan bij en op speciale uitnodiging van de organisatie gaan we er een middag ook de handen uit de mouwen steken. 

Met 100 Rand = ca. €5,- steun je al een tuin voor een jaar.
Donaties kunnen overgemaakt worden op:
NL 62 ABNA 05678 12 030 tnv Hoppenbrouwers ovv sponsor Abalimi 


We hebben er allemaal ontzettend veel zin in en hopen dat jullie ons doel gaan steunen en ons volgen op de livestreams uit Kaapstad en op ons Instagramaccount ‘nederlandhockeydames60plus’. 


Met sportieve groet, 

Diana Frikkee

NL dames veteranen 60+