rapid-home-1.jpg
Start 2e helft veldcompetitie
Ho 29 Januari 2023

Start 2e helft veldcompetitie

Nieuws afbeelding

Beste Hockeyvrienden,

Wij zijn blij om te zien dat er volop en met veel plezier in de zaal gehockeyd wordt. Maar nu de sneeuw is verdwenen en velden weer bespeelbaar worden beginnen we ook weer langzaam aan de tweede helft van de competitie te denken.

De veldtrainingen beginnen weer op maandag 20 februari voor iedereen. Vrijdag 24 februari zijn er alléén géén trainingen voor de Jongste Jeugd. De Junioren en Senioren trainen vrijdag 24 februari wel!.

Tijdens de voorjaarsvakantie is het complex gesloten en zijn er géén trainingen vanaf zaterdag 25 februari t/m vrijdag 3 maart en zaterdag 4 maart (Benjamins/Funkey).

Na de voorjaarsvakantie maandag 6 maart zullen alle reguliere trainingen weer als vanouds starten.

De competitie voor de Senioren begint weer op zondag 5 maart, vanaf zaterdag 11 maart start de competitie weer voor de Jongste Jeugd en Junioren (check altijd de Rapid app of via de website wanneer de wedstrijden zullen plaatsvinden!)

Mocht er vóór 20 februari al getraind willen worden door teams, dan is dit mogelijk indien de velden het toelaten (vorst/sneeuw) en kunnen de teams in overleg met Sanne Steenbergen  0629954969 een training inplannen. Als er nog teams zijn welke een oefenwedstrijd willen inplannen op het veld, dan hebben zij de mogelijkheid op zaterdag 18 februari of zaterdag 4 maart  een veld aan te vragen bij Yvonne van der Linde - Coers   0620537344 [email protected] 

Verder willen we alle leden van harte uitnodigen om op zondag 19 februari het glas te komen heffen op het 90-jarige bestaan van onze prachtige club (klik hier).

Met sportieve groet,

Het Hockeyhuis