rapid-home-1.jpg
REMINDER: Start 2e helft veldcompetitie
Ho 17 Februari 2023

REMINDER: Start 2e helft veldcompetitie

Nieuws afbeelding

Beste Hockeyvrienden,

Aankomend weekend zaterdag 18 en 19 februari worden de laatste wedstrijden in de zaal gespeeld. 

De veldtrainingen beginnen weer op maandag 20 februari voor iedereen en gaan we ons alweer voorbereiden op de tweede helft van de competitie!

Vrijdag 24 februari zijn er géén trainingen voor de Jongste Jeugd. De Junioren en Senioren trainen vrijdag 24 februari wel!

Tijdens de voorjaarsvakantie is het complex gesloten en zijn er géén trainingen vanaf zaterdag 25 februari t/m zaterdag 4 maart.

Na de voorjaarsvakantie maandag 6 maart zullen alle reguliere trainingen weer als vanouds starten.

De competitie voor de Senioren begint weer op zondag 5 maart, vanaf zaterdag 11 maart start de competitie weer voor de Jongste Jeugd en Junioren.Trainingen Benjamins/FunKey starten weer op zaterdag 11 maart (check altijd de Rapid app of via de website wanneer de wedstrijden zullen plaatsvinden!)

Als er nog teams zijn welke een oefenwedstrijd willen inplannen voor zaterdag 4 maart, dan kunnen zij een veld aanvragen bij Yvonne van der Linde - Coers   0620537344  [email protected] 

Verder willen we alle leden van harte uitnodigen om a.s. zondag 19 februari het glas te komen heffen op het 90-jarige bestaan van onze prachtige club (klik hier).


Met sportieve groet,

Het Hockeyhuis