rapid-home-1.jpg
Feestelijke start Rapidlustrum
Lu 25 Februari 2023

Feestelijke start Rapidlustrum

Nieuws afbeelding

Afgelopen zondag hebben we ons lustrum officieel afgetrapt in aanwezigheid van zo’n 200 mensen. We begonnen met een 90’s pubquiz waarbij 15 teams streden om een grote fles wijn. Naast heel veel ninetiesvragen, kwam ook de geschiedenis van Rapid voorbij. Team Vergeetclub won en nam de grote fles wijn in ontvangst.

Na de vrolijke quiz is een prachtige lustrumboom geplant achter veld 2. Een zoete kers, uitgezocht door Ton de Boon en Saskia Voest van de groencommissie. Rapid kreeg de boom cadeau van Mark Sterk van Tuincentrum Sterk. Onder leiding van Luuk van Helden van Luukse Tuinaanleg heeft Ton samen met de kinderen Van Gulik en Snoek de boom geplant. Een leven lang Rapid.

In het clubhuis heeft Elbert van den Doel van PLUS de verzamelalbums uitgereikt aan de teams. Als dank voor zijn hulp bij het lustrum hebben we Elbert een lustrumhoodie gegeven. En het was daarna nog lang gezellig in het clubhuis…

 

De okergele lustrumhoodie is te bestellen via klik hier

 

De volgende lustrumactiviteit is de lustrumrally die op zaterdag 25 maart wordt verreden. We verzamelen rond 09.00 uur en zijn rond 14.30 uur weer terug op Rapid. De organisatie is in handen van Frans Looijen en de lustrumcommissie. Inschrijven kan via [email protected].

 

Feestelijke groet,

Lustrumcommissie 90 jaar Rapid