rapid-home-1.jpg
‼️ATTENTIE ‼️ KAMPIOENSWEDSTRIJD HEREN 1
He 14 Juni 2023

‼️ATTENTIE ‼️ KAMPIOENSWEDSTRIJD HEREN 1

Nieuws afbeelding

Dit is het moment, na een heel seizoen komt het dan aan op de laatste speelronde, waarin nog alles kan gebeuren tussen de eerste vier plekken. Tempo, Dopie, Ypenburg en Rapid maken alle vier nog kans om te promoveren naar de tweede klasse en spelen alle vier ook tegen elkaar. Rapid vs Ypenburg, Dopie vs Tempo.

Nog niet eerder is het gebeurd dat Heren 1 twee keer achter elkaar is gepromoveerd en dat het dan nu allemaal nog zo dicht bij elkaar ligt maakt het nog extra spannend. De heren hebben een heel seizoen lang gestreden, punten mee naar huis genomen maar ook onnodig laten liggen. Toch staan ze terecht bovenaan terwijl ze uit de vierde klasse kwamen!

Gaat het dan echt gebeuren dat Rapid voor de tweede keer op rij kampioen wordt en promoveert? Bij winst of gelijkspel is het kampioenschap binnen! Bij een verlies moet afgewacht worden wat er gebeurd bij de concurrenten om te weten of plek 2 en promotie binnen is.

Al jullie support is daarom nodig‼️ Neem al je toeters en spandoeken mee! Wees ruim op tijd aanwezig en schreeuw H1 naar deze unieke gebeurtenis! De tap gaat vroeg open, dus geen reden om niet te komen!

Tot zondag! 💚🤍