rapid-home-1.jpg
Koop een ZORGENVRIENDJE!πŸ’–
Al 16 Juni 2023

Koop een ZORGENVRIENDJE!πŸ’–

Nieuws afbeelding

Op GHC Rapid Gorinchem πŸ‘πŸ’šπŸ€zijn we gestart tijdens ons Lustrum πŸ’›9️⃣0οΈβƒ£πŸ’› jaar met deze mooie actie. Help je mee? Zie onderstaande link of koop een Zorgenvriendje op Hockeyclub Rapid!


Wil jij ook een steentje bijdragen om kinderen met hele zieke ouders te helpen? Lees dan snel verder, want we hebben je nodig. πŸ™ 


Wij halen geld op om Zorgenvriendjes te kunnen kopen. DIt zijn knuffels die we uitdelen aan kinderen van wie een van de ouders kanker heeft. Waarom dat zo belangrijk is, kan niemand beter uitleggen dan Matz. β€˜Mijn naam is Matz en ik ben 8 jaar. Mijn Zorgenvriendje heet BIFF. BIFF heb ik gekregen in het ziekenhuis, omdat de vriend van mijn mama kanker heeft. BIFF ligt bij mij in mijn bed, omdat ik slecht slaap. En enge dromen heb over de kanker. Met de oncologieverpleegkundige heb ik afgesproken dat ik alle vragen en zorgen die ik heb opschrijf en in BIFF zijn mond kan stoppen. Dit zorgt ervoor dat ik niet met alle vragen en zorgen blijf rondlopen. Eén keer per week bespreken mama, de vriend van mama en ik de vragen die ik heb opgeschreven. Als mama de vragen niet kan beantwoorden, dan nemen we de vragen mee naar de afspraak met de oncologieverpleegkundige in het ziekenhuis. BIFF helpt me om mijn hoofd leeg te kunnen maken en me minder vaak zorgen te maken.’ Wij willen zo veel mogelijk Zorgenvriendjes kopen om meer kinderen zoals Matz te helpen. 


Daarom haalt Hockeyvereniging Rapid vanwege haar 90-jarig jubileum geld voor ons op. Wil je ons helpen? Al voor € 15 kopen wij een Zorgenvriendje. Alle beetjes helpen natuurlijk. 


Doneren kan via https://www.doneeractie.nl/zorgenvriendjes/-78393 

Dank je wel!! ❀️