rapid-home-1.jpg
Rapid Open Hockey Dag zaterdag 26 augustus
Ho 20 Juli 2023

Rapid Open Hockey Dag zaterdag 26 augustus

Nieuws afbeelding

We starten het hockeyseizoen zaterdag 26 augustus met een leuke hockeydag op Rapid! 

 

Rapid Open Hockey Dag

We organiseren vanaf 10 uur een Rapid Open Hockey Dag voor jong en oud die het leuk vinden om ook te hockeyen. Tijdens deze ochtend zullen spelers van Heren 1, Dames 1 en onze sportheld Rob Struik geïnteresseerden kennis laten maken met de hockeysport.

 

Ken jij iemand die het leuk lijkt om op hockey te gaan? Neem hem of haar dan gezellig mee! 

 

De koffie en limonade staat klaar!

 

Activiteiten

Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor de jonge kinderen; een echte Rapid (glitter) tattoo laten zetten of haarveertje in je haar laten plaatsen en pannenkoeken smullen. 


Jongste Jeugd

De jongste jeugd inclusief Benjamins/Funkey speelt tussen 10 uur en 12 uur onderling tegen elkaar.


Junioren

Voor de junioren teams worden oefenwedstrijden geregeld door het wedstrijdsecretariaat. Check de Rapid website of Rapid-app voor je wedstrijd die dag. Mocht rond 15 augustus voor je team nog géén wedstrijd zijn gepland, stuur dan een berichtje naar het wedstrijdsecretariaat: [email protected]


Rapid Kleding

Vanaf 10 uur kun je je Rapid tenue passen en kopen (op=op). Aangezien het laatste seizoen van Naked kleding aanbreekt, is het ook mogelijk 2e hands kleding aan te bieden en te verkopen (neem contact op met Ariën Bot [email protected])

 

Bardiensten

We zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen die een bardienst willen draaien. Inschrijven kan via de app en de website. Tip: draai een dubbele dienst en je bent voor de rest van het seizoen klaar!

 

Tot ziens op zaterdag 26 augustus!

Thuis op Rapid