rapid-home-1.jpg
Start seizoen 23/24 & Rapid Open Hockey Dag
Al 20 Augustus 2023

Start seizoen 23/24 & Rapid Open Hockey Dag

Nieuws afbeelding

Beste (ouders van) leden,

 

Na een heerlijke zomervakantie en een welverdiende rustperiode beginnen we weer met veel zin aan het hockeyseizoen ‘23-’24. De trainingen starten in de week van 21 augustus (keeperstraining start op 28 augustus). Voor een paar teams zijn we nog op zoek naar een trainer, dus mocht je nog tijd en zin hebben meld je aan bij de trainingscoördinator (Sanne Steenbergen). Voor enkele teams zoeken we ook nog enthousiaste ouders voor de rol van manager dan wel oudercoach (aanmelden kan bij de lijncoördinator). Maandag 4 september wordt er een coach-avond georganiseerd waarin het één en ander wordt uitgelegd aan de (beginnende) coaches over de gang van zaken binnen Rapid.


De competitiewedstrijden beginnen voor de junioren (O12 t/m O18) op zaterdag 2 september, voor Jongste jeugd (O8 t/m O10) op zaterdag 9 september en voor de senioren op zondag 3 september (D2/DO25-1/D30-1/H2/H30-1/H30-2) of 10 september (D1/H1/D45-1/H45-1) > check voor de actuele informatie altijd de Rapid LISA-app!


Veel teams zitten redelijk tot zeer vol, mocht het nodig zijn (bv bij veel nieuwe aanmeldingen gedurende het seizoen) dan kan het zijn dat we in de winterstop een gewijzigde teamindeling moeten maken. Mocht dit het geval zijn dan bespreken we dit met de betrokkenen in die lijn.


Rapid Open Hockey dag zaterdag 26 augustus 

We organiseren vanaf 10 uur een Rapid Open Hockey Dag voor jong en oud die het leuk vinden om ook te hockeyen. Tijdens deze ochtend zullen spelers van Heren 1, Dames 1 en onze sportheld Rob Struik geïnteresseerden kennis laten maken met de hockeysport.

 

Ken jij iemand die het leuk lijkt om op hockey te gaan? Neem hem of haar dan gezellig mee!

 

De koffie en limonade staat klaar!


Veel teams spelen die dag een oefenwedstrijd, daarnaast trainen de Benjamins/Funkey 5-6 jaar en zijn er leuke activiteiten voor de jonge kinderen; een echte Rapid (glitter) tattoo laten zetten of haarveertje in je haar laten plaatsen en pannenkoeken smullen. 


Ken je iemand die kennis wil maken met hockey, neem hem/haar dan mee en ook de papa’s en mama’s zijn van harte welkom. 


Tweedehands markt zaterdag 26 augustus

Tevens organiseren wij zaterdag 26 augustus van 10:00 tot 13:00 uur een tweedehands markt. Heb je nog teamkleding of andere hockeyspullen lever deze dan voor zaterdag 26 augustus in bij Laurens aan de bar. Bij Laurens ligt een lijst waar je al je gegevens kunt invullen en je spullen kunt achterlaten. 


Per verkocht artikel gaat er € 1,00 naar de club. Wil je het hele bedrag sponsoren aan Rapid dan kan dit natuurlijk ook, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. 


Voor eventuele vragen en of opmerkingen kan contact opgenomen worden met Ariën Bot via [email protected] 


Bar 

Bardiensten kunnen ook weer ingepland worden. Ga in de Rapid LISA-app naar het menu "meer” en kies "plan uw dienst” of op de Rapid website www.rapidmills.nl in het menu "club” en kies voor "plan mij in”. 


Bij vragen Thomas vd Blom ([email protected]). 

 

Arbitrage

Ook voor alle scheidsrechters gaat het nieuwe seizoen weer beginnen, zonder scheidsrechter immers geen wedstrijden!


De arbitragecommissie gaat weer vol enthousiasme de huidige scheidsrechters begeleiden en ook een nieuwe lichting opleiden. Dit doen we met een online cursus en een praktijk avond voor de tips en tricks in het veld.

Als je het als ouder het ook leuk lijkt om de cursus te volgen, en wedstrijden te fluiten meld je dan aan bij: [email protected].


De club heeft nieuwe regenjassen en droogweer jassen aangekocht, om als scheidsrechter herkenbaarder te zijn in het veld, deze kun je voor de wedstrijd ophalen achter de bar bij de wedstrijdtafel .


Hockeyhuis, Arbitragecommissie en het Bestuur wensen iedereen een heel leuk seizoen!