rapid-home-1.jpg
Rapid Open Hockey dag zaterdag 26 augustus
Ho 25 Augustus 2023

Rapid Open Hockey dag zaterdag 26 augustus

Nieuws afbeelding

Morgen organiseren we vanaf 10 uur een Rapid Open Hockey Dag voor jong en oud die het leuk vinden om ook te hockeyen. Tijdens deze ochtend zullen spelers van Heren 1, Dames 1 en onze sportheld Rob Struik geïnteresseerden kennis laten maken met de hockeysport.

 

Veel teams spelen die dag een oefenwedstrijd, daarnaast trainen de Benjamins/Funkey 5-6 jaar en zijn er leuke activiteiten voor de jonge kinderen; een echte Rapid (glitter) tattoo laten zetten of haarveertje in je haar laten plaatsen en pannenkoeken smullen. 


Ken je iemand (vriendje of vriendinnetje) die kennis wil maken met hockey, neem hem/haar dan mee en ook de papa’s en mama’s zijn van harte welkom. 


De koffie en limonade staat klaar!


Tweedehands markt zaterdag 26 augustus

Tevens organiseren wij zaterdag 26 augustus van 10:00 tot 13:00 uur een tweedehands markt. Heb je nog teamkleding of andere hockeyspullen lever deze dan voor zaterdag 26 augustus in bij Laurens aan de bar. Bij Laurens ligt een lijst waar je al je gegevens kunt invullen en je spullen kunt achterlaten. 


Per verkocht artikel gaat er € 1,00 naar de club. Wil je het hele bedrag sponsoren aan Rapid dan kan dit natuurlijk ook, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. 


Voor eventuele vragen en of opmerkingen kan contact opgenomen worden met Ariën Bot via [email protected] 


Rapid teamkleding

Vanaf 10 uur is Teamshop.nl aanwezig om je Rapid tenue te passen, kopen en te bestellen.


Hockeyhuis en het Bestuur wensen iedereen een heel leuk seizoen!