rapid-home-1.jpg
Rapid doet mee met de ‘Nationale Sinterklaas Intocht!
Jo 27 Oktober 2023

Rapid doet mee met de ‘Nationale Sinterklaas Intocht!

Nieuws afbeelding

Beste ouders van Jongste Jeugd leden,


Op 18 november komt Sinterklaas aan in Gorinchem. En wat is het leuk dat wij jullie kunnen vertellen dat Rapid een van de 3 hoofdacts is tijdens deze intocht.

 

Wij geven een hockeydemonstratie en misschien kunnen wij de Sint en Pieten wel leren hockeyen.

Uit ieder team van de jongste jeugd (O8 t/m O10) mogen tenminste 2 spelers aan deze demonstratie mee doen.

 

Voor alle andere kinderen uit de jongste jeugd (tot en met O10) hebben wij kunnen regelen dat zij tijdens de intocht in een speciaal kindervak bij het eindplein mogen staan, ouders kunnen achter dit vak plaatsnemen. Sinterklaas en zijn Pieten zullen op het eindplein arriveren en dichtbij de kinderen zijn.

 

De tv opnames zijn van 12:00 tot 13:15 uur en het feest op het eindplein zal tot +/- 14:00 uur doorgaan.

 

Vind je kind het leuk om mee te doen aan deze demonstratie of wil je kind graag in het speciale kindervak staan, dan kan je dit doorgeven aan de manager van het team. Wij zullen vervolgens een selectie met elkaar maken wie er aan de hockey demonstratie mee kan doen en regelen dat de kinderen het evenemententerrein op kunnen.

 

Aanmelden kan tot vrijdag 3 november. Helaas is het alleen mogelijk om Rapid jongste jeugdleden hiervoor aan te melden, wij hebben maar een beperkt aantal plaatsen ter beschikking gekregen.


Ook staan er voor deze dag wedstrijden gepland, alle thuis- en uitwedstrijden Jongste Jeugd zijn door de wedstrijdsecretaris afgemeld, we hebben hier toestemming voor van de KNHB. De wedstrijden behoeven ook niet te worden ingehaald, bij de Jongste Jeugd is het inhalen van een wedstrijd namelijk niet verplicht. 

LET OP! Het kan zijn dat in de Rapid app of de website de wedstrijden nog zichtbaar zullen zijn!

 

Wij hebben heel veel zin in deze ontzettend leuke dag en zien al onze jongste jeugd leden graag op 18 november tijdens deze intocht! 

 

Heeft u nog vragen over deze dag dan kunt u contact opnemen met Ariën Bot [email protected]

 

Met sportieve groet, 

Bestuur G.H.C. Rapid