rapid-home-1.jpg
Start 2e helft veldcompetitie
Ho 4 Februari 2024

Start 2e helft veldcompetitie

Nieuws afbeelding

Beste (ouders van) leden,

Wij zijn blij om te zien dat er weer volop en met veel plezier in de zaal is gehockeyd. Volgend weekend zaterdag 10 februari en zondag 11 februari worden alweer de laatste wedstrijden in de zaal gespeeld en beginnen we ook weer langzaam aan de tweede helft van de competitie te denken.

De veldtrainingen beginnen weer op maandag 12 februari voor iedereen. Vrijdag 16 februari zijn er géén trainingen vanwege de start voor velen van jullie van de voorjaarsvakantie. 

Tijdens de voorjaarsvakantie is het complex gesloten t/m vrijdag 23 februari. Weekend van zaterdag 24 februari en zondag 25 februari is het mogelijk om oefenwedstrijden te spelen, een veld is aan te vragen bij Yvonne van der Linde - Coers 0620537344 [email protected] 

Na de voorjaarsvakantie maandag 26 februari zullen alle reguliere trainingen op het veld weer als vanouds starten. De competitie begint weer het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 maart, de KNHB heeft het vervolg van de competitie voor een aantal van de teams nog niet definitief bekend gemaakt. De verwachting is dat de wedstrijden in de loop van deze week worden gepubliceerd. Houd hiervoor de Rapid app of de website in de gaten.

Verder willen we jullie wijzen op de uitnodiging voor alle leden op zondag 11 februari om de zaalkampioenen te huldigen. We hebben maar liefst 6 zaalkampioenen, volgend weekend hopen we dat er nog 1 team bij komt.

We willen tevens het glas heffen op Rapid 91 jaar (klik hier).


Met sportieve groet,

Het Hockeyhuis