rapid-home-1.jpg
Familietoernooi maandag 1 april
Ev 8 Februari 2024

Familietoernooi maandag 1 april

Nieuws afbeelding Beste hockeyvrienden,

Na het fantastische familietoernooi van vorig jaar is het dit jaar tijd voor de nieuwe editie. Wij presenteren jullie: 

Familietoernooi 2024: 

Hollywood – in the winning mood

Het evenement zal plaatsvinden op tweede paasdag

Maandag 01 april 2024

Wij verheugen ons nu al op jullie creatieve teamnamen en legendarische outfits. Denk dit jaar aan al je favoriete series  / films op Netflix, Videoland, Prime, HBO en Disney+. Bijvoorbeeld Barbie, Frozen, Superman, The Peaky Blinders en La Casa de Papel, maar denk vooral outside the box. Het team met de leukste outfit wint ook dit jaar weer een mooie prijs. 

Het familietoernooi heeft zoals de meesten van jullie al weten het doel om een hele dag gezellig en sportief met hockey bezig te zijn. Dit toernooi is echt voor iedereen, jong en oud, hockeyer en niet-hockeyer. Een team bestaat uit 11 - 16 spelers waarvan minstens 5 lid zijn van G.H.C. Rapid. 

Vanaf 09:00 is inloop met koffie en thee en kunnen wij niet wachten op de overheerlijke taarten en cakes die ieder team, zoals de traditie het voorschrijft, mee zal nemen. De eerste wedstrijden starten rond 09:30 uur. Rond 17:00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden met aansluitend eten en een gezellige feestavond met DJ Joep. Eindtijd is 20:00 uur.

Dus trommel je teamgenoten, vrienden, vaders, moeders, broers, zussen, ooms, en tantes op om een team samen te stellen en geef je op via de volgende link naar het inschrijfformulier.

Met vriendelijke groet,

De FT-organisatie

[email protected]